5834bf0fa6d0c.jpg

از شعر تا قصه گاهنامه هنری گروه دانشجویی کمک، دفتر دوم

مکان چاپ: شیراز ناشر: اداره کل فرهنگ و هنر فارس تاریخ چاپ: ۱۳۴۹ هجری شمسی تیراژ: ۲۰۰۰ نوبت چاپ: اول زبان: فارسی

گاهنامه هنری از شعر تا قصه به سرپرستی پیمان جهان بین و گروه دانشجویی کمک در شیراز به طبع رسید. درباره پیمان جهان بخش مطلب چشمگیری نیافتم الا اینکه منصور اوجی در مصاحبه ای درباره پیشینه آشنایی اش با پیمان جهان بخش گفته: «بچه های شیراز تماس گرفتند و گفتند می خواهیم مجله ای را منتشر کنیم به نام از شعر تا قصه. آقای بنیاد بود و اقای پیمان جهان بین که بخش مالی مجله را تأمین می کرد و الان امریکاست. قرار شد من مطالب را برایشان جمع آوری کنم. خواستم مطلبی درباره نیما آماده کنم . . . پیمان جهان بخش با همکاری چند تن از جمله این گاهنامه هنری را راه انداخت. مجله "ازشعر تا قصه" بیش از سه شماره اش منتشر نشد و شماره چهارم آن آماده بود که پیمان جهان بین از ایران رفت». این شماره مجله که دومین شماره است شامل مطالبی از جلال آل احمد، رابرت هیلی یر ترجمه منوچهر کاشف، یادداشتهایی از استانیسلاوسکی ترجمه مهین اسکوئی، ابوالقاسم فقیری، پرویز مسجدی، پیمان جهان بخش، حمید قدیمی حرفه، سیروس شمیسا و سخنرانی ابراهیم گلستان در شیراز و نیز شعرهایی از منصور اوجی، منصور برمکی، حسن شهپری، سیروس شمیسا، جعفر کوش آبادی، پرویز کریمی، محمود طیاری، زبیگنیو هربرت به انتخاب منصور اوجی، هوهانس تومانیان و مسعود فرزاد است که در سال 1349 شمسی به همت اداره فرهنگ و هنر فارس به طبع رسید.

منابع مشابه بیشتر ...

63ac5d23ee35b.jpg

جنگ اصفهان - شماره هشتم

جمعی از نویسندگان

جُنگ اصفهان که آن را حلقه اصفهان نیز می‌نامند، یک حلقه ادبی است که در آغاز دهه 1340 خورشیدی توسط تعدادی نویسنده جوان و نو اندیش در اصفهان پایه‌گذاری شد. هستهُ اصلی اصحاب جنگ به ترتیب الفبا اینها بودند: محمد حقوقی، اورنگ خضرایی، روشن رامی، رستمیان، جلیل دوستخواه، محمد کلباسی، هوشنگ گلشیری و احمد گلشیری. این دفتر شماره هشتم از مجله جنگ اصفهان است که در سال 1349 منتشر شده است

63ac5ae2716c8.jpg

جنگ اصفهان - شماره هفتم

جمعی از نویسندگان

جُنگ اصفهان که آن را حلقه اصفهان نیز می‌نامند، یک حلقه ادبی است که در آغاز دهه 1340 خورشیدی توسط تعدادی نویسنده جوان و نو اندیش در اصفهان پایه‌گذاری شد. هستهُ اصلی اصحاب جنگ به ترتیب الفبا اینها بودند: محمد حقوقی، اورنگ خضرایی، روشن رامی، رستمیان، جلیل دوستخواه، محمد کلباسی، هوشنگ گلشیری و احمد گلشیری. این دفتر شماره هفتم از مجله جنگ اصفهان است که در سال 1347 منتشر شده است

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

661e82f690676.jpg

تاریخ معاصر ایران (کتاب اول)

جمعی از نویسندگان

موسسه امیدوار است با انتشار این مجموعه در نهایت بتواند در ارج نهادن به سند و اشاعه فرهنگ مستندگویی در تاریخ تلاشی درخور نموده و در این راه بخشی از سوالات و خواسته های وسیع ملتی بزرگ را پاسخ دهد و به همراه سایر فعالیتهای تحقیقاتی و انتشاراتی مصمم است به منظور نشر آثار فرهنگی و تاریخی با بهره جویی از مجموعه اسناد و مدارک خود دست به انتشار سلسله کتابهایی با عنوان تاریخ معاصر ایران بزند و در این راه به توکل الهی و یارای استادان و محققان و اهل علم امید بسته است.

کلیات/تاریخ ایران
کتاب
6613ebd54fc03.jpg

اسنادی از مطبوعات و احزاب دوره رضاشاه

جمعی از نویسندگان

اسناد کتاب حاضر بیانگر جو محدود و بسته حاکم بر مطبوعات و احزاب دوره رضاشاه است، متعلق به بایگانی وزارت دربار و ریاست وزرای دوره پهلوی اول است. قسمت اول اسناد این کتاب به مطبوعات و قسمت دوم به احزاب اختصاص داده شده است. در قسمت مطبوعات بخش اول اسناد عمدتا شامل مکاتبات مدیران مطبوعات با عبدالحسین تیمورتاش وزیر دربار رضاشاه در خصوص درخواست رفع سانسور یا توقیف از نشریه خود و یا ابراز وفاداری نسبت به دستگاه حاکمه است. بخش دوم مربوط به انتشار روزنامه های پیکار و نهضت در برلن و اقدامات دولت ایران در جلوگیری از انتشار این روزنامه ها و ممانعت از ورود نسخ آن ها به ایران و سایر کشورهاست. قسمت احزاب نیز که بخشی کوچک از اسناد این مجموعه را به خود اختصاص داده، دربرگیرنده اسناد وزارت دربار در فاصله سال های 1304 تا 1311 ه.ش است.

کلیات/تاریخ ایران
کتاب