منابع مشابه بیشتر ...

65918792e6cd5.jpg

مغناطیس عشق (بحثی در باب سبک هندی و بررسی و مقایسه اشعار نظیری نیشابوری و عرفی شیرازی)

سیدخلیل الله قافله باشی

مولف در این کتاب اشعار نظیری و عرفی را با هم مقایسه کرده است و برای نشان دادن این که دو شاعر هم زمان و هم سبک در حالی که شباهتهای فراوانی با هم دارند چقدر می توانند با یکدیگر تفاوت داشته باشند و این مقایسه که بین دو شاعر سبک هندی به وجود می آید، جذاب و شیرین به نظر می رسد. نویسنده در ضمن مقایسه، به بررسی و نقد شعر هر دو شاعر هم پرداخته است .

65818ffa7895c.jpg

انتقاد از دوهزار و پانصدسال شاهنشاهی ایران

محمدجعفر طاهری

محمدجعفر طاهری میگوید: دورنمای جشن دوهزار و پانصد ساله ایران آنچنان نظرم را به خود جلب نمود که لازم دانستم حقیقت را که در یک عمر طولانی از طریق الهامات و تجربیات و اطلاعات صحیح بدست آورده برای بیداری هم میهنان عزیز و آیندگان بی خبر از واقعات در این دفتر به رسم یادگار به رشته تحریر در آورم و به دلیل جشن دوهزار و پانصد ساله بنام کورش کبیر درصدد برآمدم بدانم این شخص کیست و این همه تشکیلات و غوغای عظیمی که برای او فراهم نموده اند چیست؟ ....

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

658af2d95c113.jpg

گنجينه نثر پارسی

حسن صدر حاج سید جوادی

از مقدمه کتاب: "ادب پارسی بی تردید یکی از غنی ترین آثار اندیشه بشری است. دوران ممتد فعالیت ادبی و محیط پهناوری که برای این فعالیت در دوره های مختلف وجود داشت، به زبان فارسی توفیق داد تا از حیث اندوخته های ادبی در جهان کمتر نظیر و مانندی یابد و همین دو عامل اساسی به تنوع پردامنه آثار ادبی از حیث موضوعات و مطالب و سبکهای گفتار و اسالیب فکری یاوری بسیار کرده است. به نحوی که واقعا تحقیق در کمیت و کیفیت آثار ادبی پارسی از جمله کارهای دشوار است…"

نثر
کتاب
60254ab54ee11.png

فارسی و تاریخ ادبیات (سال دوم دانشسرای راهنمایی)

حسن صدر حاج سید جوادی

این کتاب که برای دانش‌آموزان سال دوم دانشسرای راهنمایی به نگارش درآمده، دربرگیرنده این مباحث است: علوم و ادبیات در دوره مغول و تیموری، نثر در دوره مغول و تیموری، جداب سعدی با مدعی در بیان توانگری و درویشی، تربیت از منظر سعدی، هفت مرحله سلوک، ابن یمین، مولوی، حافظ، ناتورالیسم، خواجوی کرمانی، خواجه نصیرالدین طوسی، جامی، علوم و ادبیات در دوره صفویه و .... .

تاریخ ادبیات/تاریخ ادبیات فارسی
کتاب