موضوع کتاب تربیت در گلستان سعدی درباره سرگذشت سعدی و آثار او، در بخشی دیگر به نویسندگان و فلاسفه معاصر سعدی و نظریات تربیتی آنان پرداخته شده است. در بخش بعدی عقاید کلی سعدی درباره تعلیم و تربیت و علل پیدایش نظریات مختلف تربیتی و نظریات سعدی در مورد تاثیر محیط و ... مورد نظر بوده است.

منابع مشابه بیشتر ...

66437f302f3c6.jpg

مکتب پروانه: مجموعه شعری از مرحوم محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری)

محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری)

مجموعه حاضر (مکتب پروانه) بخش کوچکی از اشعار مرحوم محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری) است که به مناسبت اولین سالگرد رحلت ایشان در سال 1374 انتشار یافت.

66436ea35e667.jpg

نخلبند شعرا: مجموعه مقالات کنگره جهانی بزرگداشت خواجوی کرمانی، کرمان، ... 23 الی 26 مهرماه 1370 - جلد دوم

احمد امیری خراسانی

در جلد دوم از مجموعه "نخلبند شعرا "که شامل مجموعه مقالات کنگره جهانی بزرگداشت خواجوی کرمانی است 42مقاله جمع آمده که مشخصات پاره‌ای از آنها بدین قرار است" :نقد و تحلیلی بر همای و همایون خواجو/ سید محمود طباطبایی"، "پی‌ریز غزل قرن هشتم/ محمود عبادیان"، "اسطوره به روایت خواجوی کرمانی/ کتایون مزداپور"، "تقابل زبان شناختی عناصر صوری و محتوای در سبک خواجو/ مهرانگیز نوبهار"، "مروری بر غزل‌های حضریات صنایع الکمال/ عبدالوهاب نورانی وصال"، "مسافرت‌های خواجو/ سعید نیاز کرمانی "و "خواجوی کرمانی و چین/ هوی جانگ ."

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

61a241f0c9aa5.jpg

سرزمین و مردم قوچان

محمد جابانی

محمد جابانی در سال 1307 در شهرستان قوچان متولد شد. مرحوم جابانی آثار مکتوب زیادی در باره شهرستان قوچان نگاشته است که مجموعه کتاب‌های سرزمین و مردم قوچان از آن جمله است. که به معرفی قوچان و شخصیت‌های شناخته شده آن می‌پردازد. نویسنده در مقدمه می‌گوید: قبلا دو رساله بنام "سیر فرهنگ قوچان" و "جغرافیای طبیعی قوچان" در سالهای 43 و 54 تدوین و منتشر نموده و لازم دانستم که مطالب تهیه شده در مورد قوچان را با بسیاری اطلاعات دیگر در کتابی بنام سرزمین و مردم قوچان جمع آوری و تقدیم دانش پژوهان قوچانی نمایم. تهیه این مطالب در طول سالیان دراز و مصاحبه با مردم و معمرین و معتمدین شهر و بازدیدهای مکرر از محلات شهر و روستاها انجام یافته است.

پژوهش‌ها/پژوهش‌های عمومی/ایران شناسی
کتاب
5f17822512331.jpg

تربیت در گلستان سعدی

محمد جابانی

نزدیک به هفت قرن است که گلستان سعدی سرسبد ادبیات فارسی است و مانند یاقوت گرانبهایی بر پیشانی ادبی فارسی می‌درخشد. کتابی به جامعیت گلستان نیامده و در آینده هم احتمال به وجود آمدن چنین مجموعه گرانبهایی نمی‌رود. به واسطه جامعیت گلستان است که هر کسی فراخور حال خود از خرمن گل‌های گلستان خوشه‌ای برمی‌چیند و مورد استفاده قرار می‌دهد. نویسنده در این کتاب نیز قدم به این باغ پرگل و ریاحین نهاده و یک دسته از گل‌های تربیتی سعدی را از تمام گلستان سعدی انتخاب کرده است.

مشاهیر ادبیات فارسی/سعدی/پژوهش درباره سعدی
کتاب