نویسنده در پیشگفتار درباره هدف تالیف کتاب میگوید: " زیر نظر مقاله مشتمل بر دو بخش است. بخش اول معرفی مصنف کتاب لطایف اشرفی یعنی سید اشرف جهانگیر سمنانی و بخش دوم در معرفی کتاب لطایف اشرفی است. در شرح دادن احوال و افکار سیداشرف دفتر بزرگی مهیا خواهد شد ولی در این مقاله اختصار ملحوظ نظر است لذا درباره احوال زندگانی سیداشرف روایات مغلوط و قابل تحقیق را بر معیار تحقیق گرفته کوششی نموده ام که رطب را از یابس جدا نمایم و نیز جنبه های مهمی از زندگانی سیداشرف را نشان دهم. کتاب لطایف اشرفی که دارای عقاید و افکار سیداشرف سمنانی است بسیار مهم است ولی در این اوراق از بحثی درباره عقاید و افکار آن مرد فعال و دانشمند صرفنظر نموده فقط جنبه های مهم کتاب را آشکار ساخته ام چنانکه از عنوانان بخش دوم این مقاله پیداست و اگر در ذیل احوال سیداشرف یا معرفی کتاب لطایف اشرفی چیزی درباره عقاید و افکار سیداشرف گفته شده است آن فقط ضمنا و بر دو سبیل اجمال است و ظاهرا این قدر لابد بوده است. از این مقاله منظور من این است تا دانشمندان مطلع بشوند که این کتاب چقدر مهم و قابل مطالعه است"

منابع مشابه بیشتر ...

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

6623c8be0966c.jpg

عرفان ایران - جلد 14

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، مقاله رویت ماه از دکتر نورعلی تابنده؛ عید رمضان از نورعلی تابنده؛ وحدت در کثرت و کثرت در وحدت از سیدمصطفی آزمایش، چرا سنت گرا نیستم؟ از محمد لگن هاوزن، ترجمه منصور نصیری؛ خواب و تعبیرخواب: بخش دوم از سیدحسن امین، در قسمت یادنامه، به مختصری از شرح احوال حاج علی تابنده محبوب علیشاه پرداخته شده، نکات و تذکرات فقری از حاج علی تابنده؛ عشق و شهادت از حاج علی تابنده، در قسمت معرفی کتاب؟، قلب اسلام از سید حسین نصر توسط حسین خندق ابادی معرفی شده است.