634568069d172.jpg

زنانی که به فارسی شعر گفته اند از رابعه تا پروین (قرن 3 - قرن 14)

ناشر: چاپ کاویان تاریخ چاپ: هجری شمسی زبان: فارسی

این کتاب نسبت به معرفی و آوردن نمونه ای از اشعار زنان سخنوری که از قرن 3 تا قرن 14 در ایران زمین زندگی کرده و بدرود حیات گفته اند اقدام کرده و از کتب تقریبا کمیاب در زمینه شعر زنان و بانوان ایران زمین می باشد .

منابع مشابه بیشتر ...

662cf7002b0c6.jpg

یادگار فرامرز

فرامرز نوریانی

مجموعه حاضر اشعار دکتر فرامرز نوریانی متخلص به "مظلوم" است که در سال 1312 چشم به جهان گشود و تحت تعلیم و تربیت مادری روشنفکر و پدری آزاده پرورش یافت. در سال 1338 موفق به دریافت دکترای پزشکی از دانشکده پزشکی اصفهان شد و در سال 1350 دکترای اعصاب و روان را از دانشکده پزشکی تهران کسب نمود. ایشان در سن 60 سالگی دار فانی را وداع گفت.

6623dcd2e2e7c.jpg

عرفان ایران - جلد 17

مصطفی آزمایش

فهرست شماره 14 عرفان ایران بدین قرار است: در قسمت مقالات، عید مبعث از دکتر نورعلی تابنده؛ تصوف علوی از شهرام پازوکی، فریتهوف شوئون و معنای زیبایی از سعید بینای مطلق؛ تاملی در باب معنای روحانی کار از سیدحسن آذرکار؛ کرامات اولیا در آثار مولانا از محمدابراهیم ایرج پور؛ مجموعه مزار شاه نعمت الله ولی از مهراد قیومی بیدهندی، در قسمت معرفی کتاب تفسیر بیان السعاده فی مقامات العباده از دکتر عادل نادرعلی و ترجمه حسینعلی کاشانی بیدختی معرفی شده است.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

62d019ca2bf92.jpg

مکتب سعدی

امیرهوشنگ کشاورز صدر

این مجموعه به نام مکتب سعدی نام گذاری شده است و دارای چهار فصل است: فصل اول: بهترین نمونه نثر فارسی، در این فصل منتخباتی از قسمت های اجتماعی و اخلاقی که به صورت نثر از خامه توانای سعدی تراوش نموده نقل میشود. فصل دوم: آنچه راجع به امور اجتماعی و اخلاقی و سیاسی حضرت شیخ به قالب نظم ریخته چه از اشعار مذکور در ضمن نثر گلستان و چه از غزلیات و بوستان و قطعات و مفردات و صاحبیه در این فصل و ذیل عناوین مخصوص جمع آوری و کلاسه شده است مثلا در زیر عنوان تدبیر ملک داری یا تهیدست و سرمایه دار یا عدالت و انصاف یا تاثیر تربیت و یا احسان و اخلاق و مانند آن آنچه در انواع و اقسام نظم در این زمینه ها گفته شده است استخراج و ذیل آن عنوان جمع گردیده است. فصل سوم: این فصل اختصاص دارد به گفته های شیخ نسبت به عشق و عاشقی و رموز آن. فصل چهارم: منتخبی از بهترین غزلیات شیخ است. مجموع عناوین در فصل اول و دوم و سوم نزدیک به یکصد عنوان میشود که به شکل فهرست مخصوص در ابتدای کتاب برای سهولت مراجعه به هریک از آنها نوشته شده است

نثر/متون کهن/گزیده‌ نظم و نثر
کتاب
5fd701ca477ea.png

جنبه‌هایی از نظام اقتصادی و اجتماعی عشایر و درباره یادداشت‌های صدرالدین عینی بخارایی

امیرهوشنگ کشاورز صدر

این کتاب دربرگیرنده دو مقاله یکی درباره ساختار اجتماعی و نظام اقتصادی عشایر ایران و دیگری تشریحی است از کتاب «یادداشت‌ها» اثر صدرالدین عینی بخارایی درباره مسائل اجتماعی زادبومش بخارا. هر دو مقاله نوشته امیرهوشنگ کشاورز صدر است. او پژوهشگر و صاحب‌نظر برجسته مسائل عشایری و روستایی ایران است.

پژوهش‌ها/پژوهش‌های عمومی
کتاب