مسلم است که هیچ‌کس از عالم درون کس دیگر خبر ندارد. هر کس، به تنهایی و منحصراً مالک ادراکات و خیالات و عواطف و احساسات خویش است و دست هیچ کس جز خود ما، مستقیماً به چنین دنیایی، که در درون هر یک از ما وجود دارد، نمی‌رسد. تنها وسیله‌ای که می‌توان به مدد آن، تا حدی از این عالم مخفی و دور از دسترس آگاه شد زبان است. بر این اساس، می‌باید گفت مقصود اصلی از زبان انتقال فکر است از یک ذهن به ذهن دیگر و، به عبارت دیگر کمال اول زبان است است که بتواند مقصود و مافی‌الضمیر انسان‌ها را به یکدیگر منتقل کند. بنابراین، زبان، هر چه کمتر ابهام داشته باشد و دقیق‌تر باشد، بهتر است.

منابع مشابه بیشتر ...

662e5b8b04a7c.jpg

کتاب صرف یا راهنمای تجزیه

سلمان طاهرزاده سرابی, محمد حافظ زاده, علی واعظی هریسی

تعریف تجزیه: هرگاه جمله ای را به چند کلمه تقسیم کرده هر کلمه را بدون اینکه در جمله است ملاحظه کنیم و مورد دقت قرار دهیم و همه قواعد دستوری که درباره آن می دانیم بیان نموده و عناوین مختلفه را ذکر کنیم در همین کلمه در واقع آن کلمه را تجزیه نموده این عمل را (تجزیه) می گویند.

65d749f7edb21.jpg

قرائت فارسی و دستور زبان برای سال دوم دبیرستانها

جمعی از نویسندگان

کتاب قرائت فارسی و دستور زبان برای سال دوم دبیرستانها، طبق برنامه جدید وزارت فرهنگ و تصویب شورای عالی کتب درسی و تالیف سعید نفیسی، محمدعلی روحانی، محمد نصرالله، دکتر مهدی محقق است که در سال 1338 منتشر شده است.

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

635559a7c7056.jpg

دفاع از طب سنتی

غلامعلی حداد عادل

این مقاله کوششی است در راه سنجش پایه و مایه طب سنتی که در آن برخی از جنبه های این سنت پزشکی مورد نقد و بررسی قرار گرفته و سعی شده است تا ارزیابی این طب بر اساس معیاری غیر از "غربی بودن" و "غربی نبودن" صورت گیرد. اگر این مقاله، نقدهایی جهت شناخت تحلیلی بعضی از مسائل مربوط به طب سنتی محسوب شود نویسنده نتیجه مطلوب خود را از نوشتن آن دریافت کرده است

پژوهش‌ها/پژوهش‌های عمومی
کتاب