مولف در مورد کتاب میگوید: از دیرباز به شعرهای دلپذیر و دل نشین وحشی بافقی یزدی عشق می ورزیدم. و در هر فرصتی که دست می داد، از نسخه های چاپی و سنگی و خطی کتابخانه های مختلف ایران و پاکستان بهره می بردم. قضا را نشریه طلایه بازنگری کلیات وحشی را به اینجانب واگذار کرد. تردیدی نیست که با پیدا شدن نسخه های خطی جدید و جنگها و تذکره شعرا، روز به روز آثار مشاهیر ادب این کشور جامع تر می شود و چاپهای جدیدتری در اختیار علاقمندان قرار می گیرد. البته این به معنای نفی زحمات و خدمات محققان و دانشمندانی که سالیان درازی از عمر خود را یکسره صرف پژوهش و تصحیح آن کرده اند، و تقدم فضل دارند، نیست.

منابع مشابه بیشتر ...

66437f302f3c6.jpg

مکتب پروانه: مجموعه شعری از مرحوم محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری)

محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری)

مجموعه حاضر (مکتب پروانه) بخش کوچکی از اشعار مرحوم محمدعلی متصدی زاده زرندی (عبقری) است که به مناسبت اولین سالگرد رحلت ایشان در سال 1374 انتشار یافت.

66436ea35e667.jpg

نخلبند شعرا: مجموعه مقالات کنگره جهانی بزرگداشت خواجوی کرمانی، کرمان، ... 23 الی 26 مهرماه 1370 - جلد دوم

احمد امیری خراسانی

در جلد دوم از مجموعه "نخلبند شعرا "که شامل مجموعه مقالات کنگره جهانی بزرگداشت خواجوی کرمانی است 42مقاله جمع آمده که مشخصات پاره‌ای از آنها بدین قرار است" :نقد و تحلیلی بر همای و همایون خواجو/ سید محمود طباطبایی"، "پی‌ریز غزل قرن هشتم/ محمود عبادیان"، "اسطوره به روایت خواجوی کرمانی/ کتایون مزداپور"، "تقابل زبان شناختی عناصر صوری و محتوای در سبک خواجو/ مهرانگیز نوبهار"، "مروری بر غزل‌های حضریات صنایع الکمال/ عبدالوهاب نورانی وصال"، "مسافرت‌های خواجو/ سعید نیاز کرمانی "و "خواجوی کرمانی و چین/ هوی جانگ ."

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

5d655a5c0d9dc.png

دیوان اشعار اشرف مازندرانی

نام این شاعر محمدسعید، تخلص او در شاعری اشرف معروف به مازندرانی است. محل تولدش بر خلاف شهرتش به مازندرانی شهر اصفهان بوده است. سال تولدش به درستی روشن نیست؛ زیرا هیچ‌کدام از تذکره‌نویسان یادآور این موضوع نشده‌اند؛ اما از روی شواهد و قرائن موجود در تذکره‌ها و با توجه به اینکه محققا وفاتش در سال 1116 هجری در شهر مونگیز از توابع پتنه بوده، تولدش را می‌توان بین سال‌های 1030 تا 1035 هجری حدس زد. محمدسعید اشرف مازندرانی از شاعران خوش‌سخن پارسی‌گوی است که از اصفهان به دیار هند رفت و در دربار گورکانیان منزلتی یافت. دیوان اشعار او که در این کتاب منتشر شد، با توجه به چند نسخه تصحیح و ترتیب یافته است و دربرگیرنده قصائد، ترجیع‌بندها، قطعات، مثنوی‌ها، غزلیات، رباعیات / دوبیتی‌ها و تک‌بیت‌ها می‌باشد. همچنین در پایان کتاب کتاب‌شناسی اشرف مازندرانی آورده شده است.

نظم/شعر کلاسیک/دیوان
کتاب