این فهرست شامل بخشی از نسخه های خطی مجموعه ای است که روزگاری در کالج فورت ویلیام کلکته محفوظ بود و آن، در اصل، تکمله ای است بر فهرست نسخه های خطی کالج فورت ویلیام حاضر به همت کتاب خانه آرشیو ملی هند در دهلی تکثیر شده است. در این فهرست نیز نسخ خطی در موضوع های گوناگون معرفی شده است.

منابع مشابه بیشتر ...

663a2b9c1333b.jpg

فهرست مقالات فارسی در زمینه تحقیقات ایرانی، جلد ششم (1371-1376)

ایرج افشار

ایرج افشار در مقدمه درباره جلد ششم کتاب فهرست مقالات فارسی می گوید: ششمین جلد فهرست مقالات فارسی حاوی مشخصات 13959 مقاله و گفتار و متن که میان سال های 1371 تا پایان 1376 ه.ش در نشریات ادواری و مجموعه های چاپ ایران و انیران چاپ شده است تقدیم و اوراق این دفتر بسته می شود. ادامه آن از سوی من دنبال نشده است و هرکس دلسوزی کند و به ادامه این کار بپردازد پژوهندگان را یاوری خواهد کرد. شمار مقالات معرفی شده در این 6 جلد جمعا به 54297 مقاله و نوشته رسیده است.

663a20fe79c2b.jpg

فهرست مقالات فارسی در زمینه تحقیقات ایرانی، جلد پنجم (1361-1370)

ایرج افشار

فهرست مقالات فارسی محتوی بر نام و نشان شش هزار مقاله به زبان فارسی است که در نشریات ادواری چاپ ایران و خارج از ایران از بدو تاسیس و طبع مجله به زبان فارسی در زمینه‌های مختلف تحقیقات مربوط به ایران و اسلام چاپ و نشر شده است. این دفتر جلد پنجم از این سری مقالات است که به کوشش ایرج افشار به چاپ رسیده است

دیگر آثار نویسنده بیشتر ...

63bffd6b012ce.jpg

گزیده مثنوی مولوی

توفیق ه. سبحانی

سیزدهمین شماره از مجموعه آثار"ادب فارسی" گزیده‌ای است از مثنوی مولوی همراه با شرح و توضیح آن .گزیده حاضر با مقدمه‌ای درباره احوال و آثار مولانا همراه شده و آن نیز به دیدگاه برخی پژوهشگران و اندیمشندان درباره مولانا و آثارش اختصاص یافته است .کتاب با فهرست لغات و کتاب‌نامه به پایان می‌رسد .

نثر/متون کهن/ادبی
کتاب
62b32275882e4.jpg

فهرست نسخه های خطی فارسی کتابخانه بروسه

برای تدوین فهرست کتابخانه هفتگانه بروسا، نخست چنان بنظر رسید که فهرست هر کتابخانه به صورتی مجزا و مستقل گردد، ولی به علت استقرار کتابها در یک کتابخانه از این کار صرف نظر شد و تدوین فهرست الفبایی کلی، با مشخص کردن نام کتابخانه برای مراجعه سهلتر تشخیص داده شد. نخست آنکه فهرست بدو بخش: (کتابها – مجموعه ها) تقسیم شد. در بخش نخست کتابها به ترتیب الفبایی تنها در مورد نام اولین رساله مرعی گشت. دوم اینکه اسامی کتابها و رسالات، جایها، نام کاتبان و اشخاص به صورت فهرست الفبایی در پایان کتاب افزوده شد تا کار مراجعه آسان و نقص بی ترتیبی برطرف گردد

کلیات/فهارس
کتاب